Onze Vader Tekst

Uw naam worde geheiligd. Het Onze Vader krijgt een gemeenschappelijke vertaling.


Het Nieuwe Onze Vader Sint Antonius Van Padua Parochie

Uw wil geschiede op aarde zoals in de hemel.

. Uw naam worde geheiligd. Onze Vader die in de hemel zijt uw naam worde geheiligd uw rijk kome uw wil geschiede. Opwekking 436 Onze Vader.

Tekst Bij Matteüs luidt de tekst van het Onze Vader in oudere vertalingen. Vertaling voor Nederland en Vlaanderen 2016 Deze bewerking voor het Nederlands volgt zoveel mogelijk de. Onze vader in de hemel tekst.

Onze Vader in de hemel laat uw naam hierin geheiligd worden laat uw koninkrijk komen. Kom langs in onze eerstvolgende. Type song title artist or lyrics.

Onze Vader die in de hemel zijt Uw naam worde geheiligd. Daar komt nu verandering in. 6 nov Kerkdienst met ds.

Onze Vader die in de hemel zijt Uw Naam worde geheiligd Uw Rijk kome Uw wil geschiede op aarde zoals in de. Geef ons heden ons dagelijks brood. En uw wil gedaan worden.

Geef ons heden ons dagelijks brood. Onze Vader in de Hemel heilig is Uw naam Laat Uw Koninkrijk spoedig komen Laat Uw wil worden gedaan In de hemel zo ook hier op aard Onze Vader in. Uw wil geschiede gelijk in de hemel alzo ook op de aarde.

Geef ons heden ons dagelijks brood. Op Vrijdag 6 januari is van 1400 tot 1700 uur de kerk weer open Ingang MarktstraatWij nodigen u uit om binnen te komen om onze mooie kerk te bekijken. Op aarde zoals in de hemel.

Onze Vader Rimski-Korsakov in de nieuwe r-k. Geef ons heden ons dagelijks brood. Onze vader Boven in de hemel Geheiligd Worde uw naam Uw rijk kome Uw wil zal geschieden In.

U kunt ook een kaarsje. Het zal van ieder van ons inspanning en geduld vergen om dit. Tientallen jaren bleek het niet mogelijk om.

En dus komt er een nieuwe gebedstekst. Hij wilde niet dat het een gebed zou zijn dat we. Lyrics for Onze Vader by Christoff.

Vanaf de eerste adventszondag 2016 namen we het aangepaste Onzevader ook echt in gebruik in de liturgie. Op aarde zoals in de hemel. Gelijk in de hemel als ook op de aarde.

Of kijk ze op. Je kunt alle kerkdiensten live meekijken via onze website. Onze Vader die in de hemelen zijt uw naam worde geheiligd.

Op aarde zoals in de hemel. Onze Vader die in de hemelen zijt. Het huidige oecumenische Onze Vader door de tekst van het Onze Vader in De Nieuwe Bijbelvertaling voor het gebruik in oecumenische vieringen.

Onze Vader die in de hemel zijt. Geef ons vandaag het brood. Toen Jezus ons dit gebed gaf wilde Hij ons een voorbeeld geven van hoe wij kunnen bidden.


Onze Vader


Kinderen Bidden Voor Kinderen


Dominicaans Nederland Onze Vader Een Vertaler Is Een Verrader


Onze Vader Fragment Sheet Music For Piano Piano Duo Musescore Com


Onzevader In Een Nieuw Taalkleedje Kerknet


Gebedskaart Onze Vader Lumeriawinkel Lifestyle Decoratie Spirit


Onze Vader Memory Download Kleurversjes Nl


Onze Vader Derekprince Nl


Wandbord Steigerhout Wit Onze Vader Luv Spakenburg


Banner Onze Vader Arte Grosse


Gietjes Corner Godsdienstliedjes En Het Wees Gegroet En Onze Vader


Nieuw Onze Vader In November Ingevoerd Het Parool


Het Onze Vader Op School Katholieke Dialoogschool Dialoogschool Be


Koorkring Zeeuws Vlaanderen


Het Nieuwe Onze Vader


Het Onze Vader Alleen Geloof Sylvia Arlar Simonse


Onzevader Theologische Achtergrond Thomas Godsdienstonderwijs Be

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel